0187483333
Reserveren

’t Vingerling

Brasserie ’t Vingerling heeft haar naam te danken aan de bijzondere locatie. Vingerling 23 is één van de prachtige monumentenpanden aan de jachthaven van Middelharnis. Zo dicht tegen het Haringvliet aan werd in de 16e eeuw besloten de havenkom te beschermen met een dam, ofwel een “vingerling”.

Groepen

Ook met een groter gezelschap bent u natuurlijk van harte welkom bij ’t Vingerling. Wij hebben alle ervaring in huis om uw groepsdiner tot een succes te maken. Het restaurant kan geheel of gedeeltelijk gereserveerd worden voor familiediners en zakelijke bijeenkomsten. Op de 1e etage is gelegenheid om apart te dineren vanaf 20 tot 60 personen. Voor gezelschappen vanaf 10 personen serveren wij in overleg een keuzemenu. Door de vaste menuprijs weet u van te voren precies waar u aan toe bent! Indien u zelf een menu wilt samenstellen neem dan even contact met ons op.

Wilt u met uw bedrijf komen en een deel of de hele Brasserie afhuren ? Neem dan even contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken !

Dinerbonnen

Op zoek naar een origineel cadeau? Trakteer uw familie, vrienden of relatie op een avond samen uit. Onze dinerbon is het ideale cadeau voor elke levensgenieter en u kunt zelf de waarde bepalen. U kunt ook via onze website een digitale dinerbon bestellen! Wij accepteren naast onze eigen dinerbonnen alleen vvv-cards.

Veel gestelde vragen

 • Mag onze hond mee ?

In overleg is het bij de Bras toegestaan een klein hondje mee te nemen mits deze aangelijnd is, netjes onder tafel ligt en de andere gasten niet tot last is qua gedrag of geur.

 • Kan ik parkeren in de buurt?

In de directe omgeving zijn diverse mogelijkheden om gratis te parkeren zoals op het Spuiplein en in de Nieuwstraat.

 • Welke cadeaucards accepteert de Bras ?

Wij  accepteren vvv-cards ( geen bonnen) en onze eigen dinerbonnen.

 • Accepteren jullie credit cards ?

Wij accepteren mastercard en Visa maar verzoeken u vriendelijk – indien mogelijk – met pin of contant te betalen.

 • Kan ik met de boot aanleggen bij de Bras ?

Voor informatie over de jachthaven kunt u contact opnemen met het havenkantoor : havenkantoor@ggo.nl  of tel. 0187482068

 • Ik wil reserveren met een grote groep, kan dat ?

Gezellig dat je met een groep langs wil komen eten! Maak je reservering eenvoudig via de knop ‘reserveren’ rechtsonder in je scherm (voor groepen t/m 12 personen). Voor groepen vanaf 13 personen kun je het aanvraagformulier invullen dan nemen wij z.s.m. contact met je op! Voor grote gezelschappen hebben wij speciale groepsmenu’s.

 • Kan ik ook lunchen bij de Bras ?

Lunchen is bij ons mogelijk met gezelschappen vanaf 15 personen. Vul het aanvraagformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Ons team

Ons jonge team bestaat uit fulltimers en parttimers. Allemaal even gemotiveerd om het onze gasten naar de zin te maken.

Zoek jij ook een leuke baan in de keuken, schoonmaak of bediening vul dan het sollicitatieformulier op deze pagina in.

Wij zijn de perfecte match als je:

 • Een echte samenwerker bent
 • Representatief en sociaal bent
 • Je van aanpakken houdt
 • Met name ’s avonds en in het weekend wilt werken
 • Onze gasten met meer dan een glimlach bedient
Unieke locatie aan ’t water
Gastvrij team en service
Altijd een goede prijs-kwaliteit verhouding
Verse gerechten uit eigen keuken