Menukaart
Menukaart
Wat ga jij kiezen ? Je kunt naast onze à la carte gerechten ook altijd kiezen voor het Brasmenu of een uitgebreid Proeverijmenu.
Bij onze voorgerechten serveren wij stokbrood & roomboter, bij onze hoofdgerechten groenten, frietjes & mayonaise.
Kleine wijzigingen voorbehouden
Voorgerechten
Carpaccio met truffelsaus, spekjes en Parmezaanse kaas
Gyoza met kip, Japanse mayonaise en Unagi saus
Bruschetta met Burrata, San Danielle ham, basilicum en tomaat
Rilette van gerookte makreel met garnaaltjes
Salade gegratineerde geitenkaas, appel en honingdressing V
Tataki van Black Angus met truffel, ponzu en knoflook
Sashimi van tonijn met parelcouscous, wasabi en sojasaus
Vitello Tonnato ; kalfsvlees, zachte tonijnsaus, kappertjes en rucola
Ibérico ribfingers met zoetzuur van komkommer en bbqsaus
Verse Italiaanse tomatensoep V
Bruschetta met burrata, basilicum en tomatensalsa V
Cocktail van Stellendamse garnaaltjes
Thaise kokossoep met gamba (V mogelijk)
Hoofdgerechten
Gebakken sliptong ( 2 stuks) met rémouladesaus en citroen
Geconfijte eendenbout met aardappeltjes en in Armagnac gewelde pruimen
Wilde zeebaars uit de oven met knoflook, peterselie en zoete tomaat
Surf & Turf – Ossenhaaspuntjes en gamba’s met noedels en oosterse saus
Gebakken eendenborst met pompoen en sinaasappel-pepersaus
Gegrilde Black Angus entrecôte met knoflook-peterselieboter
Zalmfilet met romige mosterd-dillesaus
Klassieke pepersteak van ossenhaas
Truffelrisotto met paddenstoelen, Parmezaanse kaas en rucola V
Nagerechten
Soesjes met roomijs en warme caramelsaus
Cheesecake met witte chocolade en sorbetijs
Callebaut chocolademousse met vanillesaus
Frans appeltaartje met notenijs en vanillesaus
Romige frambozenbavarois
Kaasbordje met notenbrood
Brasmenu
Voorgerecht
Carpaccio met truffelsaus, spekjes en Parmezaanse kaas
Gyoza met kip, Japanse mayonaise en Unagi saus
Hoofdgerecht
Eendenborst met sinaasappel-pepersaus
Zalmfilet met romige mosterd-dillesaus
Nagerecht
Nagerecht naar keuze
Goereese visweken
Vanaf 26 september starten de Goereese visweken weer! Bij diverse restaurants op het eiland kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen vismenu 🐠. Ook de Bras doet natuurlijk weer mee!
Voorgerecht
Rilette van gerookte makreel met Stellendamse garnaaltjes
Hoofdgerecht
Gebakken sliptong met citroen en verse rémouladesaus
Nagerecht
Romige frambozenbavarois
Proeverijmenu
Het gezelligste menu is zeker het proeverijmenu ! Niemand hoeft te kiezen want we zetten de tafel vol met lekkere gerechten om te delen! Alleen te bestellen per tafel (kinderen uitgezonderd) vanaf 2 personen. Voor groepen kan een proeverijmenu op maat gemaakt worden.
Voorgerecht
Proeverij van diverse voorgerechten
Stokbrood & roomboter
Hoofdgerecht
Proeverij van diverse hoofdgerechten
Groenten, frites, mayonaise
Nagerecht
Nagerecht naar keuze
Groepen
Ook met een groter gezelschap ben je natuurlijk van harte welkom. Bij het groepsmenu serveren we 1 ronde stokbrood, frites en mayonaise. Wil je liever iets anders in het groepsmenu of het menu uitbreiden met een extra gang dan overleggen we dit graag. Is het gezelschap groter dan 15 personen dan ontvangen wij de keuzes graag vooraf of serveren we een proeverijmenu. Hieronder vind je het groepsmenu maar dit menu kan tussentijds wijzigen.